Om oss

Efter över 10 år i servicebranschen både inom statlig och privat sektor var det 2022 dags att gå vidare till eget företag.

Tanken hade hela tiden funnits, och tanken bestod av att ta vara på den samlade kompetensen, det samlade nätverket och att kunna leverera på en bredare front. det vill säga att leverera inte bara till de stora företagen eller till de mindre privata kunderna, inte heller bara leverera antingen städ eller andra servicerelaterade tjänster utan att kunna leverera en större lösning för såväl privat eller företagskund.

Jag som hela tiden har haft tanken heter Alexander. I grunden utbildad VVS-montör, i förlängningen både lastbilschaufför, takläggare, säljare och FN-veteran, men drygt 20 år senare har jag en ryggsäck med erfarenhet ifrån ca 15 år som ledare och chef för olika verksamheter inom service, lokalvård och bemanning både för privat och statlig sektor. Mitt motto har alltid varit kvalitet och arbetsglädje i alla led, och det har visat sig vara ett vinnande koncept både för mig, personal och kunder.

Givetvis betalar företaget kollektivavtalade löner, innehar F-skatt, Ansvarsförsäkring och säger strikt nej till svart arbetskraft. Vi har en stark tro på alla människors lika värde och värderar städning och serviceyrket generellt väldigt högt. Det är ett viktigt jobb för både oss och våra kunder.

Vi vill sälja en kvalitetsprodukt. Vi vill att så väl den lilla som den stora affären skall präglas av kvalitet. Men vi vill göra den kostnadseffektivt. Vi har inte det stora företagets overhead eller organisation. Detta gör att vi kan hålla nere kostnaderna utan att tvingas tumma på leveransen.

Vi vill i slutändan kännas som att vi gjort Er en ”Ren Tjänst” .

Hoppas vi hörs!