Tjänster för privatpersoner

Veckostäd

Det är helt ok att be om hjälp! det är inte bara ok, det är faktiskt helt fantastiskt att komma hem till ett nystädat hem. Hör av Er om ni vill prata regelbundet städ eller titta på vår städbeskrivning. Vi lämnar självklart ”nöjd kund garanti”.

Storstäd

Vi vet vad ett storstäd innebär, hör av Er så berättar vi gärna mer om vad vi gör när vi storstädar. Vill ni så kan vi skicka en städbeskrivning.

Flyttstäd

Efter flera hundra genomförda flyttstäd vet vi vad fastighetsägare, fastighetsvärdar eller eventuella nya ägare vill se när ni flyttat ut. När ni flyttat ut tar vi hand om resten.

Dödsbo

Det kan vara jobbigt både fysiskt och psykiskt att ta hand om ett dödsbo, prata med oss så kommer vi överens om vad ni vill ha hjälp med. Allt ifrån tömning, packning, värdering och försäljning av egendom till flyttstädning eller styling inför försäljning.

Fönsterputs

Vi putsar både högt och lågt, 1,2 eller 4 sidor. Hör av dig så hjälper vi er.

Trädgårdstjänster

Har löven börjat falla, eller växer gräset fortfarande så att det knakar?
Vi kan ta hand om det mesta i Er trädgård. Vi kommer givetvis på ett kostnadsfritt hembesök för att titta på vad just ni behöver hjälp med.

Hantverkstjänster


Vi innehar branschcertifikat enligt VVS-branschens yrkesnämnd och utför mindre till mellanstora uppdrag.
Men behöver du sätta uppe en hylla? måla om, eller något helt annat? Tveka inte på att höra av Er. Vi tackar nämligen nej till sådant vi inte har kompetens eller erfarenhet utav.

Luktsanering

Med hjälp av vår ozongenerator kan vi eliminera de flesta dofter i hemmet eller i bilen.