Tidigare samarbeten

Alingsås kommun var ett uppdrag som bestod utav ca 120 objekt. Skolor, förskolor kontor mm. Jag ansvarade i tidigare bolag för hela leveransen utav lokalvård.
Hos Polisen i Alingsås och Borås hade jag ansvaret för lokalvården i samtliga deras lokaler, vilket innefattar både celler, forensisk miljö, skjutbana och kontor.
Tidigare har jag ansvarat för lokalvården på ett flertal butiker, såsom Ica maxi Borås, Ica Åkanten Alingsås mfl.
Åt Wellspect Healthcare, tidigare Astra ansvarade jag för både drift utav en produktion bestående av ca 160 personer i renrumsmiljö och lokalvård i denna produktion, vilket innefattar dagliga kontroller av renlighet på partikelnivå.
I tidigare bolag har jag byggt upp och sjösatt ett samarbete med Flyttbilen, ett samarbete där jag var utförare utav flyttstädningen åt deras kunder. Vi genomförde mellan 1-5 flyttstäd i veckan.
Under flera år hade jag ansvaret för städning utav Max hamburgerrestaurang i Alingsås. Fick då utmärkelsen ”Sveriges bäst städade restaurang”
Borås stad var en kund där jag ansvarade för lokalvård inom flera olika förvaltningar.
Starbit AB är ett bolag där vi återkommande på uppdrag av Starbit arbetar med uppdrag i dagligvaruhandeln i hela södra Sverige.